Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wedding Party 2: Destination Dubai

The Wedding Party 2: Destination Dubai

04/10/2019 | Flixfilm

The Wedding Party 2: Destination Dubai på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: Niyi Akinmolayan
Skuespillere: Banky Wellington, Adeolu Adefarasin, Alibaba Akporobome
Spilletid: 98 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: I denne efterfølger til hitfilmen The Wedding Party fra 2016 ender en date med et tilfældigt frieri, der udløser en række kaotiske familiesammenkomster.

The Wedding Party 2: Destination Dubai havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Wedding Party 2: Destination Dubai på YouTube.Se The Wedding Party 2: Destination Dubai på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Wedding Party 2: Destination Dubai ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wedding Party 2: Destination Dubai stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wedding Party 2: Destination Dubai, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wedding Party 2: Destination Dubai er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar