Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wedding Party 2: Destination Dubai

The Wedding Party 2: Destination Dubai

04/10/2019 | Ingen kommentarer

Se The Wedding Party 2: Destination Dubai på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Niyi Akinmolayan
Skuespillere: Enyinna Nwigwe, Daniella Down, Banky W., Majed AlZubaidi
Spilletid: 98 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Resumé: I denne efterfølger til hitfilmen The Wedding Party fra 2016 ender en date med et tilfældigt frieri, der udløser en række kaotiske familiesammenkomster.


Se The Wedding Party 2: Destination Dubai på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Wedding Party 2: Destination Dubai havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Wedding Party 2: Destination Dubai ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Wedding Party 2: Destination Dubai herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Wedding Party 2: Destination Dubai er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wedding Party 2: Destination Dubai stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar