Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wedding Party

The Wedding Party

15/04/2017 | Flixfilm

Se The Wedding Party på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Kemi Adetiba
Skuespillere: Alibaba Akporobome, Zainab Balogun, Stephen Damian, Daniella Down
Spilletid: 110 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Hvad der skulle have været et storladent bryllup ser ud til at ende som et mareridt af ekskærester, uindbudte gæster og slagsmål mellem deres forældre.


Se The Wedding Party på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Wedding Party havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Wedding Party ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Wedding Party herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Wedding Party er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wedding Party stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar