Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wedding Ringer

The Wedding Ringer

01/04/2022 | Flixfilm

The Wedding Ringer på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktion: Jeremy Garelick
Skuespillere: Kevin Hart, Josh Gad, Kaley Cuoco
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En iværksætter, som er forlovet med en smuk pige, er bange for at indrømme, at han ingen venner har, så han hyrer Best Man Inc. for at få den forlover, han har brug for.Se The Wedding Ringer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Wedding Ringer havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Wedding Ringer på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Wedding Ringer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wedding Ringer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wedding Ringer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wedding Ringer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar