Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wedding Ringer

The Wedding Ringer

09/03/2017 | Flixfilm

Se The Wedding Ringer på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Jeremy Garelick
Skuespillere: Kevin Hart, Josh Gad, Affion Crockett, Kaley Cuoco
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En iværksætter, som er forlovet med en smuk pige, er bange for at indrømme, at han ingen venner har, så han hyrer Best Man Inc. for at få den forlover, han har brug for.

The Wedding Ringer havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Wedding Ringer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Wedding Ringer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wedding Ringer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wedding Ringer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wedding Ringer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar