Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wedding Singer

The Wedding Singer

01/12/2013 | Flixfilm

Se The Wedding Singer på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Music, Romance
Instruktør: Frank Coraci
Skuespillere: Adam Sandler, Drew Barrymore, Christine Taylor, Allen Covert
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da en bryllupssanger bliver brændt af ved alteret, prøver en servitrice at opmuntre ham ved at lade ham hjælpe hende med at planlægge sit bryllup.


Se The Wedding Singer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Wedding Singer havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Wedding Singer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Wedding Singer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Wedding Singer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wedding Singer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar