Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wedding Singer

The Wedding Singer

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se The Wedding Singer på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Music, Romance
Instruktør: Frank Coraci
Skuespillere: Adam Sandler, Drew Barrymore, Christine Taylor, Allen Covert
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Da en bryllupssanger bliver brændt af ved alteret, prøver en servitrice at opmuntre ham ved at lade ham hjælpe hende med at planlægge sit bryllup.


Se The Wedding Singer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Wedding Singer havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Wedding Singer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Wedding Singer herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Wedding Singer er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wedding Singer stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar