Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Week Of

The Week Of

27/04/2018 | Flixfilm

Se The Week Of på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Robert Smigel
Skuespillere: Adam Sandler, Chris Rock, Steve Buscemi, Rachel Dratch
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: To fædre, der har hver sit syn på deres børns kommende bryllup, forsøger ihærdigt at bevare roen i den kaotiske uge op til den store dag.


Se The Week Of på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Week Of havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Week Of ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Week Of:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Week Of er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Week Of stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar