Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Week Of

The Week Of

27/04/2018 | Flixfilm

The Week Of på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Robert Smigel
Skuespillere: Adam Sandler, Chris Rock, Steve Buscemi
Spilletid: 116 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: To fædre, der har hver sit syn på deres børns kommende bryllup, forsøger ihærdigt at bevare roen i den kaotiske uge op til den store dag.Se The Week Of på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Week Of havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Week Of på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Week Of ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Week Of stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Week Of, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Week Of er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar