Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Weekend Away

The Weekend Away

03/03/2022 | Flixfilm

The Weekend Away på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Kim Farrant
Skuespillere: Leighton Meester, Christina Wolfe, Ziad Bakri
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English, Croatian
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da hendes bedste veninde forsvinder under en pigetur til Kroatien, kæmper Beth for at finde ud af, hvad der skete. Men hvert spor fører til et nyt foruroligende bedrag.

The Weekend Away havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Weekend Away på YouTube.Se The Weekend Away på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Weekend Away ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Weekend Away stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Weekend Away, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Weekend Away er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar