Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Weight of Elephants

The Weight of Elephants

15/01/2016 | Flixfilm

Se The Weight of Elephants på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama
Instruktør: Daniel Borgman
Skuespillere: Demos Murphy, Angelina Cottrell, Catherine Wilkin, Matthew Sunderland
Spilletid: 83 min
Land: Denmark, New Zealand, Germany, Sweden
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Den ensomme, 11-årige outsider Adrian finder adspredelse i sit deprimerende liv, da en familie med tre børn flytter ind ved siden af.


Se The Weight of Elephants på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Weight of Elephants havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Weight of Elephants ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Weight of Elephants herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Weight of Elephants er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Weight of Elephants stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar