Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wendell Baker Story

The Wendell Baker Story

04/03/2015 | Flixfilm

Se The Wendell Baker Story på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Andrew Wilson, Luke Wilson
Skuespillere: Luke Wilson, Eva Mendes, Jacob Vargas, Owen Wilson
Spilletid: 99 min
Land: Germany, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: I denne feel-good-film hjælper en tidligere fange fra Texas en gruppe pensionister med at bekæmpe korruption på Shady Grove Retirement Hotel.


Se The Wendell Baker Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Wendell Baker Story havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Wendell Baker Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Wendell Baker Story herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Wendell Baker Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wendell Baker Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar