Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Whistleblower

The Whistleblower

01/12/2013 | Flixfilm

Se The Whistleblower på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Larysa Kondracki
Skuespillere: Rachel Weisz, Vanessa Redgrave, Monica Bellucci, David Strathairn
Spilletid: 112 min
Land: Canada, Germany
Sprog: English, Romanian, Russian, Serbian, Ukrainian
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: "The Whistleblower" er en stærk og autentisk thriller, der stiller skarpt på en af de allerstørste skandaler i FNs historie.


Se The Whistleblower på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Whistleblower havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Whistleblower ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Whistleblower herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Whistleblower er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Whistleblower stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar