Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The White Helmets

The White Helmets

16/09/2016 | Flixfilm

Se The White Helmets på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Short, Crime, War
Instruktør: Orlando von Einsiedel
Skuespillere: Khalid Farah, Mohammed Farah, Abu Omar, Raed Saleh
Spilletid: 41 min
Land: UK
Sprog: Arabic, English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Når daglige luftangreb rammer civile mål i Syrien, risikerer en gruppe af ukuelige helte deres liv for at redde ofrene fra murbrokkerne.


Se The White Helmets på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe White Helmets havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The White Helmets ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The White Helmets herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The White Helmets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The White Helmets stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar