Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The White Helmets

The White Helmets

16/09/2016 | Flixfilm

The White Helmets på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, Short, War
Instruktion: Orlando von Einsiedel
Skuespillere: Dana Abed, Tia Alkerdi, Khalid Farah
Spilletid: 2 min
Land: United Kingdom
Sprog: Arabic, English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Når daglige luftangreb rammer civile mål i Syrien, risikerer en gruppe af ukuelige helte deres liv for at redde ofrene fra murbrokkerne.

The White Helmets havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The White Helmets på YouTube.Se The White Helmets på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The White Helmets ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The White Helmets stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The White Helmets, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The White Helmets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar