Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The White Queen

The White Queen

15/02/2015 | Flixfilm

Se The White Queen på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, History, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Aneurin Barnard, Rebecca Ferguson, Amanda Hale
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Under det kaotiske 15. århundrede i Storbritannien fører kampen mellem to adelsfamilier til en langvarig borgerkrig.

The White Queen havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The White Queen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The White Queen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The White Queen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The White Queen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The White Queen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar