Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The White Tiger

The White Tiger

22/01/2021 | Flixfilm

The White Tiger på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Ramin Bahrani
Skuespillere: Adarsh Gourav, Rajkummar Rao, Priyanka Chopra Jonas
Spilletid: 2 min
Land: India, United States
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En ærgerrig chauffør for en indisk familie bruger sit gode hoved og udspekuleret list til at slippe ud af fattigdom og blive iværksætter. Baseret på bestsellerromanen.

The White Tiger (De hvide tiger) havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The White Tiger på YouTube.Se The White Tiger på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The White Tiger (De hvide tiger) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The White Tiger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The White Tiger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The White Tiger (De hvide tiger) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar