Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Who Was? Show

The Who Was? Show

11/05/2018 | Ingen kommentarer

Se The Who Was? Show på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Nye stemmer vækker nogle af historiens mest berømte navne til live. En sketchbaseret komedieserie baseret på den populære bogserie.


Se The Who Was? Show på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Who Was? Show (Hvem var de? Showet) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Who Was? Show (Hvem var de? Showet) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Who Was? Show herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Who Was? Show (Hvem var de? Showet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Who Was? Show (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar