Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Who Was? Show

The Who Was? Show

11/05/2018 | Flixfilm

Se The Who Was? Show på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Nye stemmer vækker nogle af historiens mest berømte navne til live. En sketchbaseret komedieserie baseret på den populære bogserie.


Se The Who Was? Show på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Who Was? Show (Hvem var de? Showet) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Who Was? Show (Hvem var de? Showet) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Who Was? Show herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Who Was? Show (Hvem var de? Showet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Who Was? Show (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar