Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Who Was? Show

11/05/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Nye stemmer vækker nogle af historiens mest berømte navne til live. En sketchbaseret komedieserie baseret på den populære bogserie.


Se The Who Was? Show på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Who Was? Show (Hvem var de? Showet) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Who Was? Show (Hvem var de? Showet) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Who Was? Show herunder:Fra premieredatoen (11. maj, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Who Was? Show (Hvem var de? Showet) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Who Was? Show (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar