Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Whole Nine Yards

The Whole Nine Yards

01/11/2019 | Flixfilm

The Whole Nine Yards på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Jonathan Lynn
Skuespillere: Bruce Willis, Matthew Perry, Rosanna Arquette
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Oz' nye nabo viser sig at være en gangster på flugt, og Oz' beregnende kone får ham til at fortælle det til mafiabossen – og dermed begynder dobbeltspillet.

The Whole Nine Yards havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Whole Nine Yards på YouTube.Se The Whole Nine Yards på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Whole Nine Yards ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Whole Nine Yards stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Whole Nine Yards, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Whole Nine Yards er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar