Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Whole Nine Yards

The Whole Nine Yards

01/11/2019 | Flixfilm

Se The Whole Nine Yards på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Jonathan Lynn
Skuespillere: Bruce Willis, Matthew Perry, Rosanna Arquette, Michael Clarke Duncan
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Oz' nye nabo viser sig at være en gangster på flugt, og Oz' beregnende kone får ham til at fortælle det til mafiabossen – og dermed begynder dobbeltspillet.Se The Whole Nine Yards på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Whole Nine Yards havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Whole Nine Yards ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Whole Nine Yards:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Whole Nine Yards er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Whole Nine Yards stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar