Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Whole Truth

The Whole Truth

02/12/2021 | Flixfilm

The Whole Truth på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Wisit Sasanatieng
Skuespillere: Sompob Benjathikul, Tarika Tidatid, Sutatta Udomsilp
Spilletid: 125 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da to søskende falder over et mystisk hul i væggen hjemme hos deres bedsteforældre, afslører rædselsvækkende begivenheder uhyggelige hemmeligheder om deres familie.

The Whole Truth havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Whole Truth på YouTube.Se The Whole Truth på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Whole Truth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Whole Truth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Whole Truth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Whole Truth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar