Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Whole Truth

The Whole Truth

16/06/2020 | Flixfilm

Se The Whole Truth på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Courtney Hunt
Skuespillere: Keanu Reeves, Renée Zellweger, Gugu Mbatha-Raw, Gabriel Basso
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En forsvarsadvokat, der kæmper for at få en ung klient frikendt for mordet på sin rige far, afdækker foruroligende kendsgerninger om offeret.

The Whole Truth havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Whole Truth på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Whole Truth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Whole Truth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Whole Truth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Whole Truth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar