Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Wife

01/04/2021 | Flixfilm

Se The Wife på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama
Instruktion: Björn Runge
Skuespillere: Glenn Close, Jonathan Pryce, Max Irons
Spilletid: 99 min
Land: United Kingdom, Sweden, United States
Sprog: English, Swedish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I Stockholm ser en støttende ægtefælle tilbage på og genovervejer sine livsvalg, mens hendes selvoptagede mand modtager Nobelprisen i litteratur.

The Wife havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Wife på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Wife ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wife stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wife, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wife er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar