Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wild Geese

The Wild Geese

15/12/2013 | Flixfilm

Se The Wild Geese på Netflix

Indspilningsår: 1978
Genre: Action, Adventure, Drama, Thriller, War
Instruktør: Andrew V. McLaglen
Skuespillere: Richard Burton, Roger Moore, Richard Harris, Hardy Krüger
Spilletid: 134 min
Land: Switzerland, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: For at fremme egne forretningsmæssige interesser, sender en britisk konglomerat en gruppe af ældre lejesoldater til de afrikanske ødemarker for at redde en politisk leder.


Se The Wild Geese på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Wild Geese havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Wild Geese ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Wild Geese herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Wild Geese er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wild Geese stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar