Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wild Thornberrys Movie

The Wild Thornberrys Movie

24/02/2016 | Flixfilm

Se The Wild Thornberrys Movie på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Mens familien Thornberry er på safari, stjæler en snigskytte en af Eliza og Darwins gepardunger. Så nu er det på tide med en farefuld redningsaktion.


Se The Wild Thornberrys Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Wild Thornberrys Movie havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Wild Thornberrys Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Wild Thornberrys Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Wild Thornberrys Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wild Thornberrys Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar