Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wild Thornberrys Movie

The Wild Thornberrys Movie

24/02/2016 | Flixfilm

Se The Wild Thornberrys Movie på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktør: Cathy Malkasian, Jeff McGrath
Skuespillere: Tim Curry, Rupert Everett, Flea
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Mens familien Thornberry er på safari, stjæler en snigskytte en af Eliza og Darwins gepardunger. Så nu er det på tide med en farefuld redningsaktion.

The Wild Thornberrys Movie havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Wild Thornberrys Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Wild Thornberrys Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wild Thornberrys Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wild Thornberrys Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wild Thornberrys Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar