Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Willoughbys

The Willoughbys

22/04/2020 | Flixfilm

Se The Willoughbys på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Kris Pearn, Cory Evans, Rob Lodermeier(co-director)
Skuespillere: Will Forte, Maya Rudolph, Alessia Cara, Terry Crews
Spilletid: 90 min
Land: Canada, USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Fire søskende, der har nogle meget egoistiske forældre, planlægger at slippe af med dem for altid og skabe deres egen fuldkommen uperfekte familie.

The Willoughbys (Familien Willoughby) havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Willoughbys på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Willoughbys (Familien Willoughby) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Willoughbys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Willoughbys, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Willoughbys (Familien Willoughby) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar