Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wind Rises

The Wind Rises

01/04/2020 | Flixfilm

Se The Wind Rises på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Biography, Drama, History, Romance, War
Instruktør: Hayao Miyazaki
Skuespillere: Hideaki Anno, Hidetoshi Nishijima, Miori Takimoto, Masahiko Nishimura
Spilletid: 126 min
Land: Japan, France, USA
Sprog: Japanese, German, Italian, French, English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Animatoren Hayao Miyazaki fortæller en historie, der spænder over årtier og er inspireret af Jirô Horikoshis liv som designer af kampflyet Zero fra Anden verdenskrig.

The Wind Rises (Når vinden rejser sig) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Wind Rises på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Wind Rises (Når vinden rejser sig) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wind Rises stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wind Rises, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wind Rises (Når vinden rejser sig) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar