Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Winning Season

The Winning Season

15/11/2013 | Ingen kommentarer

Se The Winning Season på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Jim Strouse
Skuespillere: Sam Rockwell, Emma Roberts, Rob Corddry, Emily Rios
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: The Winning Season handler om basketballtræneren Bill, der skal lære at styre sit drikkeri og sin mandchauvinisme, så han kan føre et kvinde-basketballhold til sejr.


Se The Winning Season på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Winning Season havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Winning Season ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Winning Season herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Winning Season er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Winning Season stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar