Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Winning Season

The Winning Season

15/11/2013 | Flixfilm

Se The Winning Season på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Jim Strouse
Skuespillere: Sam Rockwell, Emma Roberts, Rob Corddry, Emily Rios
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: The Winning Season handler om basketballtræneren Bill, der skal lære at styre sit drikkeri og sin mandchauvinisme, så han kan føre et kvinde-basketballhold til sejr.


Se The Winning Season på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Winning Season havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Winning Season ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Winning Season herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Winning Season er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Winning Season stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar