Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Winslow Boy

The Winslow Boy

06/02/2022 | Flixfilm

The Winslow Boy på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Drama, Romance
Instruktion: David Mamet
Skuespillere: Rebecca Pidgeon, Jeremy Northam, Nigel Hawthorne
Spilletid: 104 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da en kadet bliver anklaget for at stjæle og udvises fra søværnets officersskole, sætter hans far alt ind på at rense sin søns navn.

The Winslow Boy havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Winslow Boy på YouTube.Se The Winslow Boy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Winslow Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Winslow Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Winslow Boy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Winslow Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar