Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wishing Tree

The Wishing Tree

01/05/2017 | Flixfilm

Se The Wishing Tree på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Fantasy
Instruktør: Manika Sharma
Skuespillere: Varsha Agnihotri, Shabana Azmi, Jayati Bhatia, Jaya Bhattacharya
Spilletid: 99 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Fem børn, der bor i udkanten af en skov, går sammen om at redde et magisk ønsketræ fra at blive ødelagt og finder deres egne veje til lykken.


Se The Wishing Tree på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Wishing Tree havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Wishing Tree ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Wishing Tree herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Wishing Tree er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wishing Tree stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar