Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Witch

The Witch

22/01/2021 | Flixfilm

Se The Witch på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktion: Andrew Adamson
Skuespillere: Tilda Swinton, Georgie Henley, William Moseley
Spilletid: 143 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, German, Brazilian Sign
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En nybyggerfamilie, der bor ved en gammel skov i New England, tror, at en heks har kastet en forbandelse over familien, og de bliver mere og mere paranoide.

The Witch havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Witch på YouTube.Se The Witch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Witch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Witch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Witch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Witch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar