Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Witch

The Witch

22/01/2021 | Flixfilm

The Witch på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: Robert Eggers
Skuespillere: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie
Spilletid: 92 min
Land: United States, Canada, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En nybyggerfamilie, der bor ved en gammel skov i New England, tror, at en heks har kastet en forbandelse over familien, og de bliver mere og mere paranoide.

The Witch havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Witch på YouTube.Se The Witch på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Witch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Witch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Witch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Witch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar