Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Witcher: A Look Inside the Episodes

The Witcher: A Look Inside the Episodes

02/09/2020 | Flixfilm

Se The Witcher: A Look Inside the Episodes på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Short
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lauren Schmidt
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Med seriens skaber Lauren S. Hissrich som guide går vi helt tæt på historierne og temaerne i første sæson af The Witcher.Se The Witcher: A Look Inside the Episodes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Witcher: A Look Inside the Episodes havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Witcher: A Look Inside the Episodes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Witcher: A Look Inside the Episodes:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Witcher: A Look Inside the Episodes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Witcher: A Look Inside the Episodes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar