Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Witcher – Bestiarium

The Witcher – Bestiarium

23/08/2022 | Flixfilm

The Witcher – Bestiarium på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fra blodtørstige bruxa til leshy, der lever i skoven, fra wyverns til den vilde jagt, udforsk oprindelsen af de skabninger, der strejfer rundt i sæson 2 af The Witcher.Se The Witcher – Bestiarium på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Witcher – Bestiarium (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Witcher – Bestiarium på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Witcher – Bestiarium (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Witcher – Bestiarium (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Witcher – Bestiarium, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Witcher – Bestiarium er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar