Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Witcher: Bestiary Season 1, Part 1

The Witcher: Bestiary Season 1, Part 1

17/12/2021 | Flixfilm

The Witcher: Bestiary Season 1, Part 1 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Kikimoraernes uhyggelige form. Strigaens smag for menneskekød. Dyk ned i mytologien bag nogle af de mange monstre, der hærger Kontinentet.

The Witcher: Bestiary Season 1, Part 1 havde premiere på Netflix Danmark den 17. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Witcher: Bestiary Season 1, Part 1 på YouTube.Se The Witcher: Bestiary Season 1, Part 1 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Witcher: Bestiary Season 1, Part 1 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Witcher: Bestiary Season 1, Part 1 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Witcher: Bestiary Season 1, Part 1, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Witcher: Bestiary Season 1, Part 1 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar