Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘The Witcher’-holdet vender tilbage på arbejde

‘The Witcher’-holdet vender tilbage på arbejde

22/06/2020 | Flixfilm

The Witcher holdet vender tilbage på arbejdeI midten af marts meddelte Netflix, at optagelserne til den nye sæson af hitserien ‘The Witcher’ var sat på pause da corona pandemien var under opsejling.

Det går bedre med at inddæmme Covid-19 og derfor kan streamingtjenesten nu afsløre, at produktionsholdet snart kan arbejde videre på sæson 2.

På Twitter har Netflix delt en besked, som fortæller at optagelserne begynder igen den 17. august.

Trods de lykkelige omstændigheder så kommer de mange serie-fans nok ikke udenom en ekstra lang ventetid inden de nye afsnit får premiere, da pandemien selvsagt har skabt en uforudset situation som ingen kunne forudse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har dog ikke oplyst hvor lang tid optagelserne er blevet forsinket.

Det var den norske skuespiller Kristofer Hivju, som fik produktionen lukket ned i første omgang, da han blev testet positiv for corona. Hivju spiller i den kommende sæson Nivellen.

Mens vi venter på ‘The Witcher’ sæson 2 kan vi danskere dog glæde os over, at Kim Bodnia får en stor rolle i den nye sæson.

Kim Bodnia, som herhjemme kendes fra ‘Nattevagten’, ‘Broen’ og ‘Pusher’ har fået rollen som Vesemir, der er den ældste og mest erfarne witcher og samtidig et forbillede for Geralt, der spilles af Henry Cavill (‘Mission Impossible – Fallout’).

LÆS OGSÅ   Se trailer til 'Treason' - Spionserie fra 'Bridge of Spies'-skaber

Han kommer dog ikke til at være den eneste dansker i den nye sæson, da Lars Mikkelsen naturligivs også vender tilbage som troldmanden Stregobor.

‘The Witcher’, som er skabt af den polske forfatter Andrzej Sapkowski, handler om witcheren Geralt of Rivia (spillet af Henry Cavill), som er en monsterjæger der som ung udviklede overnaturlige kræfter, der gjorde det muligt at bekæmpe blodtørstige monstre.

Se ‘The Witcher‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar