Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The Witcher’ kommer som tv-serie på Netflix

‘The Witcher’ kommer som tv-serie på Netflix

28/05/2017 | Flixfilm

Netflix er ved at udvikle en ny engelsk-sproget dramaserie baseret på fantasy-sagen ‘The Witcher’ af den polske forfatter Andrzej Sapkowski.

Det skriver The Verge.

‘The Witcher’ handler om witcheren Geralt of Rivia, som er en monsterjæger der som ung udviklede overnaturlige kræfter, der gjorde de muligt at bekæmpe blodtørstige monstre.

“Jeg er begejstret over at Netflix vil filmatisere mine historier samtidig med at de holder sig til det oprindelige materiale og temaer, som jeg har brugt over 30 år på at skabe, “ udtaler Sapkowski. ”Jeg er spændt på vores samarbejde og det hold, som er blevet samlet for at vække mine skabninger til live.”

Andrzej Sapkowski vil selv overvære filmatiseringen som kreativ konsulent. Herudover vil Sean Daniel (‘The Mummy’, ‘The Expanse’) og Jason Brown (‘The Expanse’) være tilknyttet som producere.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 47 – 2023)

Artiklen fortsætter under annoncen

“Andrzej Sapkowski har skabt en rig og uforglemmelig verden, som både er magisk er velkendt,” udtaler Erik Barmack, Netflix Vice President for international serier. “Vi kunne ikke være mere begejstret for at bringe ‘The Witcher’ sagaen til vores medlemmer.”

Bogserien er blevet oversat til mere end 20 sprog og har udviklet sig til en populær videospil-franchise.

Der er ingen oplysinger om hvornår ‘The Witcher Saga’ kan ses på Netflix Danmark, men serien får formodentlig premiere i 2018 eller 2019.
3 kommentarer til ‘The Witcher’ kommer som tv-serie på Netflix

 1. Mille - kl. 18:11, 28-05-2017:

  Så er spørgsmålet bare, om de laver det til en live-action serie eller en animeret/cgi-serie..

 2. Flixfilm - kl. 20:25, 28-05-2017:

  Hej Mille,

  Det er ikke udspecificeret i pressemeddelelsen, så det er med meget stor sandsynlighed live-action.

 3. Ömer - kl. 21:20, 29-05-2017:

  Se, det er en RIGTIG god nyhed!!! Glæder mig allerede, om det er live-action eller ej gør ingen forskel her.. Bare det er fra Netflix med deres sædvanlige mørke og dystre serier! JA TAK!

Skriv kommentar