Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Witcher: Nightmare of the Wolf

The Witcher: Nightmare of the Wolf

23/08/2021 | Flixfilm

Se The Witcher: Nightmare of the Wolf på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Kwang Il Han
Skuespillere: Theo James, Mary McDonnell, Lara Pulver
Spilletid: 83 min
Land: South Korea, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Vesemir flygter fra fattigdom, så han kan blive witcher og dræbe monstre mod betaling og for æren, men da en ny trussel dukker op, må han konfrontere sin fortids dæmoner.

The Witcher: Nightmare of the Wolf havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Witcher: Nightmare of the Wolf på YouTube.Se The Witcher: Nightmare of the Wolf på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Witcher: Nightmare of the Wolf ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Witcher: Nightmare of the Wolf stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Witcher: Nightmare of the Wolf, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Witcher: Nightmare of the Wolf er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar