Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘The Witcher’: Premieredato og trailer

‘The Witcher’: Premieredato og trailer

01/11/2019 | Flixfilm

the witcher premiere dato trailer netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop offenliggjort premieredato og første fulde trailer til stor-serien ‘The Witcher’, som er baseret på de storsælgende fantasy-bøger og er en episk fortælling om skæbne og familie.

Se den officielle trailer nederst i artiklen.

Første sæson af ‘The Witcher’ lander på Netflix Danmark den 20. december. Alle 8 afsnit kan streames med det samme.

Henry Cavill (‘Mission Impossible – Fallout’, ‘Man of Steel’) spiller hovedrollen i The Witcher-sagaen, som Geralt af Rivia, der er historien om tre individers sammenflettede skæbner i den vidstrakte verden ’The Continent’, hvor mennesker, elvere, hekse, gnomer og monstre kæmper om at overleve og trives. En verden hvor godt og ondt ikke altid er lige nemt at identificere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danske Lars Mikkelsen kan ses i rollen som Stregobor. Derudover medvirker også Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) som Yennefer, og Freya Allan (The War of the Worlds, Into the Badlands) som Ciri.

LÆS OGSÅ   Netflix dropper 'The Midnight Club'

De umiddelbare reaktioner på traileren er positive og lever op til forventninger, lyder det fra ‘The Witcher-fans på YouTube. Det var frygtet, at det ikke ville ligne det oprindelig univers, samt at det ville blive en kopi af spilserien. Netflix har dog tidligere pointeret, at serien er baseret på bøgerne og ikke konsolspillene.

Se ‘The Witcher’ eksklusivt på Netflix Danmark fra den 20. december 2019.Skriv kommentar