Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The Witcher’ sæson 2 er i kassen!

‘The Witcher’ sæson 2 er i kassen!

03/04/2021 | Flixfilm

witcher saeson 2 2021Knap et år efter at optagelserne til den nye sæson af hit-serien ‘The Witcher’ begyndte har produktionsholdet netop meddelt at alle optagelser er i hus.

Bekræftelsen er kommet på Twitter, mens Netflix har frigivet en video af de sidste dage optagelser, som kan ses nederst i artiklen.

Det var overhovedet ikke meningen, at det skulle have taget næsten et år at lave fortsættelsen til ‘The Witcher’, som havde premiere på første sæson i slutningen af 2019. Men uden fortilfælde kom Covid-19 og satte verden i et alarmberedskab, der betød at produktionen flere gange måtte sættes på pause.

Netflix har afsløret, at den nye sæson er optaget på 15 forskellige lokationer med 89 skuespillere og mere end 1200 produktionsfolk – så det har selvsagt været en større kabale hvor gang at produktionen har måtte indstilles.

Selvom alle optagelser i hus kommer der øjensynligt stadig til at gå en hel del måneder inden, at de nye afsnit lander på Netflix. Flixfilm erfarer, at ‘The Witcher’ sæson 2 får premiere i efteråret.

LÆS OGSÅ:   Netflix streamer hotdogspisningskonkurrence

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Witcher’, som er skabt af den polske forfatter Andrzej Sapkowski, handler om witcheren Geralt of Rivia (spillet af Henry Cavill), som er en monsterjæger der som ung udviklede overnaturlige kræfter, der gjorde det muligt at bekæmpe blodtørstige monstre.

Kim Bodnia og Lars Mikkelsen medvirker i den kommende sæson.

Se ‘The Witcher‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar