Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The Witcher’ sæson 2 på vej

‘The Witcher’ sæson 2 på vej

14/11/2019 | Flixfilm

the witcher sæson 2 danmarkAllerede inden at første sæson af fantasy-serien ‘The Witcher’ har haft premiere på Netflix har streamingtjenesten forlænget serien med yderligere en sæson.

Det afslører Netflix på de sociale medier.

‘The Witcher’ sæson 1 har verdenspremiere 20. december, men Netflix har øjensynligt så høje forventninger til serien og sikre på at ‘The Witcher’ nok skal finde et stort publikum til, at streamingtjenesten har givet grønt lys til yderligere 8 episoder. Første sæson er også på 8 afsnit.

Optagelserne til ‘The Witcher’ sæson 2 begynder i starten af 2020 og man kan dermed forvente en premieredato i begyndelsen af 2021.

‘The Witcher’, som er skabt af den polske forfatter Andrzej Sapkowski, handler om witcheren Geralt of Rivia (spillet af Henry Cavill), som er en monsterjæger der som ung udviklede overnaturlige kræfter, der gjorde det muligt at bekæmpe blodtørstige monstre.

LÆS OGSÅ:   Netflix bekræfter 'Golfbanens skræk 2'

Artiklen fortsætter under annoncen

Geralt er en ensom monsterjæger, som kæmper for at finde sin plads i en verden hvor folk ofte viser sig at være vildere end bæster. Men da skæbnen skubber ham mod en magtfuld troldkvinde og en ung prinsesse med en farlig hemmelighed, må de tre sammen lære at navigere på det mere og mere omskiftelige Kontinent.

Danske Lars Mikkelsen medvirker også i den storslået serie som Stregobor.

Se en trailer til ‘The Witcher’ her.

‘The Witcher’ får premiere på Netflix Danmark fra den 20. december 2019.
Skriv kommentar