Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The Witcher’ sæson 5 er allerede på tegnebrættet

‘The Witcher’ sæson 5 er allerede på tegnebrættet

27/05/2023 | Flixfilm

Om en måneds tid har streamingtjenesten Netflix premiere på tredje sæson af monster-serien ‘The Witcher’.

Den nye sæson har premiere den 29. juni, og det er samtidig den sidste sæson med Henry Cavill i hovedrollen som Geralt af Rivia.

I slutningen af 2022 kunne Netflix nemlig afsløre, at skuespilleren stopper som monsterjægeren efter sæson 3.

Rollen som Geralt af Rivia overtages fra sæson 4 af Liam Hemsworth, som kendes fra blandt andet ‘Hunger Games’-filmene og ‘Independence Day: Resurgence’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Produktionen af fjerde sæson skal netop til at begynde, men i et interview med det amerikanske medie Deadline, kan den castingansvarlige Sophie Holland afsløre, at optagelserne af sæson 5 begynder så snart ‘The Witcher’ sæson 4 er i hus.

Det helt nye toner fra Netflix, som ikke tidligere har bekræftet at der er en ‘The Witcher’ sæson 5 på vej.

Men det betyder alt andet lige, at streamingtjenesten har stor tiltro til Liam Hemsworth, og at han kan klare det mindst ligeså godt som Henry Cavill, der trods alt var elsket af mange og som ofte har proklameret sin egen kærlighed til ‘The Witcher’-universet.

LÆS OGSÅ:   David Beckham dribler ind på Netflix

‘The Witcher’ handler om witcheren Geralt of Rivia, som er en ensom monsterjæger der kæmper for at finde sin plads i en verden hvor folk ofte viser sig at være vildere end bæster og som ung udviklede overnaturlige kræfter, der gjorde det muligt at bekæmpe blodtørstige monstre.

De 5 første episoder af ‘The Witcher’ sæson 3 har premiere den 29. juni, mens de sidste 3 afsnit i sæsonen kommer den 27. juli.

Se ‘The Witcher‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar