Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Witcher: Season One Recap: From the Beginning

The Witcher: Season One Recap: From the Beginning

17/12/2021 | Flixfilm

The Witcher: Season One Recap: From the Beginning på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fra Yennefers magiske oprindelse til Geralts første møde med Ciri – begivenhederne på Kontinentet udfolder sig i kronologisk rækkefølge i dette resume af sæson 1.

The Witcher: Season One Recap: From the Beginning havde premiere på Netflix Danmark den 17. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Witcher: Season One Recap: From the Beginning på YouTube.Se The Witcher: Season One Recap: From the Beginning på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Witcher: Season One Recap: From the Beginning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Witcher: Season One Recap: From the Beginning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Witcher: Season One Recap: From the Beginning, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Witcher: Season One Recap: From the Beginning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar