Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Witcher: The Characters of the Continent

The Witcher: The Characters of the Continent

17/12/2021 | Flixfilm

Se The Witcher: The Characters of the Continent på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Skuespillere fra The Witcher og seriens skaber giver dig et indblik i en verden af elvere, dværge, magikere og witchere med kig bag kulisserne, interviews og meget mere.

The Witcher: The Characters of the Continent havde premiere på Netflix Danmark den 17. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Witcher: The Characters of the Continent på YouTube.



Se The Witcher: The Characters of the Continent på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Witcher: The Characters of the Continent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Witcher: The Characters of the Continent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Witcher: The Characters of the Continent, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Witcher: The Characters of the Continent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



    Skriv kommentar