Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Witcher

The Witcher

20/12/2019 | Flixfilm

Se The Witcher på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Mystery
Instruktør: Tomek Baginski
Skuespillere: Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni
Spilletid: 60 min
Land: USA, Poland
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Geralt af Rivia er en muteret monsterdusørjæger, der rejser frem mod sin skæbne i en turbulent verden, hvor mennesker ofte viser sig at være mere onde end monstre.


Se The Witcher på Netflix

Anmeldelse: The Witcher - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Witcher (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Witcher (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Witcher:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Witcher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Witcher (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar