Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Witcher

The Witcher

17/12/2021 | Flixfilm

The Witcher på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Tomek Baginski
Skuespillere: Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra
Spilletid: 60 min
Land: Poland, United States, Hungary
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Geralt af Rivia er en muteret monsterdusørjæger, der rejser frem mod sin skæbne i en turbulent verden, hvor mennesker ofte viser sig at være mere onde end monstre.Se The Witcher på Netflix
Anmeldelse: The Witcher - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Witcher (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 17. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Witcher på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Witcher (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Witcher (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Witcher, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Witcher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar