Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wizard of Oz

The Wizard of Oz

30/11/2016 | Flixfilm

Se The Wizard of Oz på Netflix

Indspilningsår: 1939
Genre: Adventure, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Victor Fleming, George Cukor, Mervyn LeRoy, Norman Taurog, Richard Thorpe, King Vidor
Skuespillere: Judy Garland, Frank Morgan, Ray Bolger, Bert Lahr
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Hjemme er bedst for en pige, som har forladt livet på landet og rejst til et eventyrland med tumlinger, flyvende aber og farvede heste.


Se The Wizard of Oz på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Wizard of Oz havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Wizard of Oz ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Wizard of Oz herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Wizard of Oz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wizard of Oz stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar