Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wizard

The Wizard

02/11/2018 | Flixfilm

Se The Wizard på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Family, Romance, Sport
Instruktør: Todd Holland
Skuespillere: Luke Edwards, Vince Trankina, Wendy Phillips, Dea McAllister
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English, Brazilian Sign Language
IMDb-karakter: 6.1

Handling: To brødre er på flugt mod Californien, hvor de vil konkurrere i en videospilkonkurrence. Deres familie og en dusørjæger er i hælene på dem.

The Wizard (Spillegeniet) havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Wizard på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Wizard (Spillegeniet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wizard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wizard, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wizard (Spillegeniet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar