Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wizard

The Wizard

02/11/2018 | Ingen kommentarer

Se The Wizard på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Family, Romance, Sport
Instruktør: Todd Holland
Skuespillere: Luke Edwards, Vince Trankina, Wendy Phillips, Dea McAllister
Spilletid: 100 min
Land: USA, Brazil
Sprog: English, Brazilian Sign Language
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: To brødre er på flugt mod Californien, hvor de vil konkurrere i en videospilkonkurrence. Deres familie og en dusørjæger er i hælene på dem.


Se The Wizard på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Wizard (Spillegeniet) havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Wizard (Spillegeniet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Wizard herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Wizard (Spillegeniet) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wizard stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar