Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wolf and the Lion

The Wolf and the Lion

02/08/2022 | Flixfilm

The Wolf and the Lion på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktion: Gilles de Maistre
Skuespillere: Molly Kunz, Graham Greene, Charlie Carrick
Spilletid: 99 min
Land: France, Canada
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En ung musiker flytter tilbage til sit barndomshjem i den canadiske vildmark, hvor hun skaber en unik familie sammen med en ulveunge og en løveunge.

The Wolf and the Lion havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Wolf and the Lion på YouTube.Se The Wolf and the Lion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Wolf and the Lion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wolf and the Lion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wolf and the Lion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wolf and the Lion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar