Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wolf of Wall Street

The Wolf of Wall Street

01/07/2020 | Flixfilm

Se The Wolf of Wall Street på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Biography, Comedy, Crime
Instruktion: Martin Scorsese
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie
Spilletid: 180 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Den dristige og risikovillige Wall Street-mægler Jordan Belfort tjener godt på sin pågående og narkotikastimulerede stil – som får klokkerne til at ringe hos FBI.

The Wolf of Wall Street havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Wolf of Wall Street på YouTube.Se The Wolf of Wall Street på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Wolf of Wall Street ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wolf of Wall Street stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wolf of Wall Street, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wolf of Wall Street er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar