Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wolfman

The Wolfman

10/04/2020 | Flixfilm

Se The Wolfman på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Joe Johnston
Skuespillere: Simon Merrells, Gemma Whelan, Emily Blunt, Benicio Del Toro
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English, Romany, Romanian, Ukrainian
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En mand besøger sin hjemby i England og bliver bidt af en varulv. En forvandling i månelysets skær får ham til at hungre efter menneskekød.Se The Wolfman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Wolfman havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Wolfman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Wolfman:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Wolfman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wolfman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar