Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wolf´s Call

The Wolf´s Call

20/06/2019 | Ingen kommentarer

Se The Wolf´s Call på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Mens atomkrigen truer, forsøger en ekspert i undervandsakustik alene ved brug af hørelsen at bevise, at tingene ikke er, som de ser ud til – eller rettere lyder som.


Se The Wolf´s Call på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Wolf´s Call (Le Chant du Loup) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Wolf´s Call (Le Chant du Loup) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Wolf´s Call herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Wolf´s Call (Le Chant du Loup) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wolf´s Call stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar