Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wolf´s Call

The Wolf´s Call

20/06/2019 | Flixfilm

The Wolf´s Call på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens atomkrigen truer, forsøger en ekspert i undervandsakustik alene ved brug af hørelsen at bevise, at tingene ikke er, som de ser ud til – eller rettere lyder som.

The Wolf´s Call (Le Chant du Loup) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Wolf´s Call på YouTube.Se The Wolf´s Call på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Wolf´s Call (Le Chant du Loup) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wolf´s Call stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wolf´s Call, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wolf´s Call (Le Chant du Loup) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar