Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wolf´s Call

The Wolf´s Call

20/06/2019 | Flixfilm

Se The Wolf´s Call på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens atomkrigen truer, forsøger en ekspert i undervandsakustik alene ved brug af hørelsen at bevise, at tingene ikke er, som de ser ud til – eller rettere lyder som.Se The Wolf´s Call på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Wolf´s Call (Le Chant du Loup) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Wolf´s Call (Le Chant du Loup) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Wolf´s Call:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Wolf´s Call (Le Chant du Loup) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wolf´s Call stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar