Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Woman in Black 2: Angel of Death

The Woman in Black 2: Angel of Death

31/08/2016 | Flixfilm

The Woman in Black 2: Angel of Death på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktion: Tom Harper
Skuespillere: Helen McCrory, Jeremy Irvine, Phoebe Fox
Spilletid: 98 min
Land: United Kingdom, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Under 2. verdenskrig bliver en gruppe skolebørn i London evakueret til et saneringsmodent hus, hvor de uden at vide det kommer til at vække en ond ånd.

The Woman in Black 2: Angel of Death havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Woman in Black 2: Angel of Death på YouTube.Se The Woman in Black 2: Angel of Death på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Woman in Black 2: Angel of Death ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Woman in Black 2: Angel of Death stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Woman in Black 2: Angel of Death, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Woman in Black 2: Angel of Death er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar