Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Woman in Black

The Woman in Black

15/12/2015 | Flixfilm

The Woman in Black på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: James Watkins
Skuespillere: Daniel Radcliffe, Janet McTeer, Ciarán Hinds
Spilletid: 95 min
Land: United Kingdom, Canada, United States, Sweden
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En ung advokat sendes til en fjern landsby for at afslutte en afdød klients forhold, men lander i et samfund med en dyster hemmelighed.

The Woman in Black havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Woman in Black på YouTube.Se The Woman in Black på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Woman in Black ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Woman in Black stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Woman in Black, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Woman in Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar