Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Woman in Black

The Woman in Black

15/12/2015 | Flixfilm

Se The Woman in Black på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: James Watkins
Skuespillere: Emma Shorey, Molly Harmon, Ellisa Walker-Reid, Sophie Stuckey
Spilletid: 95 min
Land: UK, Canada, USA, Sweden
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En ung advokat sendes til en fjern landsby for at afslutte en afdød klients forhold, men lander i et samfund med en dyster hemmelighed.


Se The Woman in Black på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Woman in Black havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Woman in Black ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Woman in Black herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Woman in Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Woman in Black stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar