Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Woman in the Window

The Woman in the Window

14/05/2021 | Flixfilm

The Woman in the Window på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Joe Wright
Skuespillere: Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En psykolog, hvis agorafobi tvinger hende til at blive derhjemme, bliver besat af at observere naboerne — og af at opklare en brutal forbrydelse, hun ser fra sit vindue.

The Woman in the Window (Kvinden i vinduet) havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Woman in the Window på YouTube.Se The Woman in the Window på Netflix
Anmeldelse: The Woman in the Window

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Woman in the Window (Kvinden i vinduet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Woman in the Window stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Woman in the Window, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Woman in the Window (Kvinden i vinduet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar