Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Woman

The Woman

04/03/2015 | Flixfilm

Se The Woman på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Horror
Instruktør: Lucky McKee
Skuespillere: Pollyanna McIntosh, Brandon Gerald Fuller, Lauren Ashley Carter, Chris Krzykowski
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En sadistisk advokat tager en vildtlevende kvinde til fange i sit skur og får sin familie til at hjælpe med at "gøre kvinden civiliseret".


Se The Woman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Woman havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Woman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Woman herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Woman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Woman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar