Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Woman

The Woman

04/03/2015 | Flixfilm

The Woman på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktion: Lucky McKee
Skuespillere: Pollyanna McIntosh, Brandon Gerald Fuller, Lauren Ashley Carter
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En sadistisk advokat tager en vildtlevende kvinde til fange i sit skur og får sin familie til at hjælpe med at "gøre kvinden civiliseret".

The Woman havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Woman på YouTube.Se The Woman på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Woman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Woman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Woman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Woman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar