Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Women and the Murderer

The Women and the Murderer

09/09/2021 | Flixfilm

The Women and the Murderer på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: Mona Achache, Patricia Tourancheau
Skuespillere: Anne Gautier, Hélène Frinking, Agnès Nijkamp
Spilletid: 92 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Denne dokumentar fortæller om anholdelsen af seriemorderen Guy Georges takket være to kvinders utrættelige arbejde – en politichef og moren til et af ofrene.

The Women and the Murderer havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Women and the Murderer på YouTube.Se The Women and the Murderer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Women and the Murderer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Women and the Murderer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Women and the Murderer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Women and the Murderer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar