Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Women Who Kill Lions

The Women Who Kill Lions

01/08/2017 | Flixfilm

Se The Women Who Kill Lions på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Neil Rawles
Skuespillere: Rebecca Front, Rebecca Francis, Jacine Jadresko
Spilletid: 47 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Beskrivelse: Kom helt tæt på den kontroversielle passion og resulterende fordømmelse af storvildtjægerne Rebecca Francis and Jacine Jadresko.


Se The Women Who Kill Lions på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Women Who Kill Lions havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Women Who Kill Lions ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Women Who Kill Lions herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Women Who Kill Lions er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Women Who Kill Lions stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar